Košičania pozývajú na najhranejšiu detektívku Agathy Christie

(Košice, 1. marca 2019) – Poslednú februárovú nedeľu sa mohli Košičania zahrať na detektívov. Mladí z Kalvárie po niekoľkých mesiacoch nácvikov, pripravili pre dospelých divadelné predstavenie –  najhranejšiu detektívku Agathy Christie Pasca na myši.

Divadelnú hru od svetoznámej spisovateľky a dramatičky si na Kalváriu prišlo pozrieť asi 130 divákov. Vyše dvojhodinové predstavenie v dvoch dejstvách si pod režisérsky patronát vzal miestny direktor Pavol Drška SDB.

Okrem ôsmich hercov sa na predstavení podieľali ďalší ľudia, ktorí zabezpečovali osvetlenie, ozvučenie alebo prípravu špeciálnych efektov. Celé divadlo by sa nezaobišlo bez kulís a rekvizít, ktoré pre Kalváriu zapožičali sociálne sestry a mládežnícke stredisko z Dubnice nad Váhom, kde túto hru nacvičili miestni mladí pred dvomi rokmi.

Tých, ktorí nemali možnosť zhliadnuť divadelné predstavenie, mladí z Kalvárie pozývajú na reprízy 10. a 31. marca.

 

Zdroj: kalvarka.sk

Každý váš dar investujeme do mladých

Saleziánske dielo je sieť saleziánskych stredísk, v ktorých denne tisíce ľudí trávi zmysluplný čas. Každý je vítaný. Váš pravidelný mesačný príspevok využijeme pre správny rozvoj vašich detí. Pomôže nám tiež rozvíjať športové, kultúrne, sociálne a duchovné aktivity pre mladých, rodičov a aj našich najstarších.